v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Více fotografií >>
Prodávám jednotlivě, cena za jednu desku je 2900 Kč, při koupi všech třech desek nabízím slevu 20%.

Starožitné vzácné šelakové gramofonové desky značky „His Master’s Voice" s unikátními zvukovými nahrávkami Vlasty Buriana z let 1928/1929.

Na deskách jsou nahrávky:
- SLAVNOSTNÍ ŘEČI I., SLAVNOSTNÍ ŘEČI II
(1928);
- ITALSKÁ OPERA I., ITALSKÁ OPERA II (1929);
- BURIAN CESTUJÍCÍ, BURIAN VE ŠKOLE (1928).

Všechny desky byly vydány ještě před příchodem zvukového filmu, kdy lidé měli jedinou možnost, jak Buriana slyšet – z gramofonových desek legendární značky His Master’s Voice, přehrávanými na historických gramofonech na kliku.

Desky jsou určené k přehrávání na starožitných gramofonech na kliku nebo pozdějších elektrických gramofonech, vybavených rychlostí 78 ot./min.
Ke každé desce zdarma přidám 20 jehel do zvukovek starožitných gramofonů na kliku.

Cena: 2 900 ,-Kč

Číslo inzerátu:  1216743
Vloženo:  05. 06. 2024
Změněno:  05. 06. 2024
Druh:  nabídka
Kraj:  Jihomoravský
Okres:  Břeclav
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Jarek
Město:  Břeclav
Kraj:  Jihomoravský
Okres:  Břeclav
Telefon:  neuveden
Další inzeráty od inzerenta >>

Obrázky k inzerátu Vlasta Burian, starožitné gramodesky, rok 1928

Vlasta Burian, starožitné gramodesky, rok 1928 - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Anny Ondra autogram herečky na rekl
Anny Ondra (Anny Ondráková) autogram starožitná černobílá propagační fotografie pohlednicového formátu jedné z nejpopulárnějších československých prvorepublikových hereček s vlastnoručním podpisem inkoustovým perem. Filmy Důvod k rozvodu, On a jeho sestra, Kantor Ideál). Fotografie byla vydána nakladatelstvím Ross Verlag, německým vydavatelem pohlednic, známým svou produkcí a distribucí vysoce kvalitních pohlednic filmových hvězd v letech 1919 až 1944. Katalogové číslo ateliéru A3781/1. Podpis na fotografii je jasný a zřetelný, fotografie je v excelentním stavu. Na poslední fotografii zleva Karel Lamač, Anny Ondra a Vlasta Burian. Rozměry fotografie jsou 14 x 9 cm.
Ostatní starožitností 3 900,-
R. A. Strejka, autogram z konce 30.
Věta kosinová: https://youtu.be/pEYv4ti9V0I R. A. Strejka, autogram na propagační fotografii z katalogu legendárního fotoateliéru Longhans Praha, největšího fotografického podniku v Čechách, založeným v roce 1880 na adrese Vodičkova 37, Praha. V ateliéru Langhans se za období Rakouska-Uherska a první republiky nechalo fotografovat mnoho významných osobností - herci, spisovatelé, hudebníci, dokonce i prezidenti T. G. Masaryk a Emil Hácha. R. A. Strejka by významný prvorepublikový herec, který působil především ve filmu. Mezi jeho nejznámější filmové role pravděpodobně patří role studentů z filmů režiséra Martina Friče Cesta do hlubin študákovy duše, kde hrál postavu "šejka" studenta Peterky a dále z filmu Škola základ života, kde ztvárnil postavu studenta Antonína Holouse. Vzácná pohlednice má rozměry 14 x 9 cm a je vložena do ochranného plastového obalu.
Ostatní starožitností 3 900,-
Anny Ondra autogram herečky na pohl
Adina Mandlová - starožitná portrétní pohlednice s podpisem jedné z nejpopulárnějších prvorepublikových hereček. Fotografie byla pořízena v roce 1939 v uměleckém ateliéru Willi Ströminger Praha, který se zabýval hlavně fotografováním tehdejších filmových hvězd. Filmy: Kristián, Ducháček to zařídí, U pokladny stál, Důvod k rozvodu, Katakomby a mnoho dalších. Rozměry reklamní fotografie 13,5 x 8,5 cm, excelentní stav, rukopis zřetelný a čitelný. Rozměry 13,5 x 8,5 cm.
Ostatní starožitností 3 900,-
Adina Mandlová autogram - fotografi
Adina Mandlová - starožitná portrétní pohlednice s podpisem jedné z nejpopulárnějších prvorepublikových hereček. Fotografie byla pořízena v roce 1939 v uměleckém ateliéru Willi Ströminger Praha, který se zabýval hlavně fotografováním tehdejších filmových hvězd. Filmy: Kristián, Ducháček to zařídí, U pokladny stál, Důvod k rozvodu, Katakomby a mnoho dalších. Rozměry reklamní fotografie 13,5 x 8,5 cm, excelentní stav, rukopis zřetelný a čitelný. Rozměry 13,5 x 8,5 cm.
Ostatní starožitností 7 900,-
Adina Mandlová autogram, rok 1933,
Nabízím krásnou ateliérovou fotografii s autogramem herečky Adiny Mandlové, sedící na klavírním křídle v ateliéru Vilém Ströminger Praha, Vinohradská ulice č. 17, kde pózovaly snad všechny velké i malé filmové star především českého filmu. Fotoateliér měl vlastní laboratoře, retušárnu i reklamní oddělení. Fotografie pochází z roku 1933, kdy Adina Mandlová natáčela legendární filmovou komedii s Hugem Haasem Život je pes, byl to její druhý film. Fotografie je velmi zachovalá, podpis jasný a zřetelný. Rozměry 13,5 x 8,5 cm.
Ostatní starožitností 8 900,-
Vlasta Burian, starožitné gramodesk
Prodávám jednotlivě, cena za jednu desku je 2900 Kč, při koupi všech třech desek nabízím slevu 20%. Starožitné vzácné šelakové gramofonové desky značky „His Master’s Voice" s unikátními zvukovými nahrávkami Vlasty Buriana z let 1928/1929. Na deskách jsou nahrávky: - SLAVNOSTNÍ ŘEČI I., SLAVNOSTNÍ ŘEČI II (1928); - ITALSKÁ OPERA I., ITALSKÁ OPERA II (1929); - BURIAN CESTUJÍCÍ, BURIAN VE ŠKOLE (1928). Všechny desky byly vydány ještě před příchodem zvukového filmu, kdy lidé měli jedinou možnost, jak Buriana slyšet – z gramofonových desek legendární značky His Master’s Voice, přehrávanými na historických gramofonech na kliku. Desky jsou určené k přehrávání na starožitných gramofonech na kliku nebo pozdějších elektrických gramofonech, vybavených rychlostí 78 ot./min. Ke každé desce zdarma přidám 20 jehel do zvukovek starožitných gramofonů na kliku.
Ostatní starožitností 2 900,-
Glenn Miller Orchestra – tři gramod
Prodávám jednotlivě, cena za jednu desku je 2900 Kč, při koupi všech třech desek nabízím slevu 20%. Glenn Miller and His Orchestra – tři velmi vzácné anglické starožitné šelakové gramodesky z let 1940 - 1941 na legendární značce His Master’s Voice. Bílé nálepky na deskách “Made in England for Radio Corporation of America“ znamenají, že desky byly vylisovány v Anglii a byly určeny pro export do USA. Glenn Miller byl americký kapelník nejznámějšího big bandu swingové éry a zůstává tak jedním z nejslavnějších a nejznámějších jmen éry big bandů let 1935 až 1945. Na deskách jsou tyto skladby: THE BOOGLIE WOOGLIE PIGGY, BOULDER BUFF (1941); FRENESI, MY BLUE HEAVEN (1940); UNDER BLUE CANADIAN SKIES, ADIOS (1941). Gramofonové desky jsou určené k přehrávání na starožitných gramofonech na kliku nebo pozdějších elektrických gramofonech, vybavených rychlostí 78 ot./min. Odkaz na video/audio jedné z písní na deskách - THE BOOGLIE WOOGLIE PIGGY zde: https://www.youtube.com/watch?v=2HH3saYIL6s
Ostatní starožitností 2 900,-
Vlasta Burian autogram, 30. léta, a
Portrétní fotografie Vlasty Buriana s originálním autogramem byla vytvořena v druhé polovině 30. let minulého století ve fotoateliéru Balzar Praha, v domě čp. 761 na Jungmannově náměstí. V tomto ateliéru v centru Prahy se s oblibou nechávaly fotografovat největší hvězdy předválečného filmu. Majitel ateliéru, pan Jaroslav Balzar, se přátelil s mnohými význačnými osobnostmi tehdejší společnosti, mezi nimi byl na prvním místě Vlasta Burian - díky přátelství k němu pan Balzar v dobovém časopise "Ozvěny Vlasty Buriana" tvořil pravidelně titulní stránku z fotomontáží hercových fotografií. Fotografie, která má rozměry 8,5 x 13,5 cm, je v excelentní kondici a v levém spodním rohu je opatřena slepotiskem - reliéfní jednostrannou ražbou loga ateliéru Balzar do papíru. Osobní odběr nebo pošlu v cenném psaní, pojištěném na 25000 Kč.
Ostatní starožitností 18 900,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: