v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Prodám obraz U babičky, autor MgA Jana Horáková, akryl, plátno, nerámováno, 50*50cm

Cena: 2 000 ,-Kč

Číslo inzerátu:  624107
Vloženo:  23. 02. 2014
Změněno:  23. 02. 2014
Druh:  nabídka
Kraj:  Zlínský
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Jana Horáková
Telefon:  604521792
Další inzeráty od inzerenta >>

obraz U babičky, autor MgA Jana Hor - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Podzimní aukce obrazu v Bratislavě
Diela od: Benka,Bazovský,Mousson,Mašek, Kalvoda,Paštéka,Galanda, Laluha,Fila a i. na predaj v jesennej aukcii v nedeľu 12.11. o 15 hod. v hoteli Carlton v Bratislave. Online katalóg na našej stránke. Možnosť dražiť online v reálnom čase cez aukčný portál www.livebid.cz.
Obrazy, malby dohodou
Prodejní výstava obrazú J.T.Mousson
Od pondelka 21. augusta je otvorená v galérii ART INVEST na Dobrovičovej 7 v Bratislave výstava Jozef Teodor Mousson: Známy neznámy. Je to doposiaľ najväčšia výstava diel tohto autora zo súkromných zbierok. Prezentovaná kolekcia obrazov pozostáva z doteraz nevystavených malieb. Výstava otvorená v pracovné dni od 12-17 hod. Vstup voľný.
Obrazy, malby dohodou
SUPER RARE a VELMI CENNÉ
Vítejte! :) SUPER RARE a VELMI CENNÉ! JEDINÝ, který jsem za poslední roky měl a který bude na prodej! Další vzácná příležitost! Čistě z hlediska slitiny pouze 303,9 g stříbra 925! NEZAPOMEŇTE SE PODÍVAT NA MÉ DALŠÍ ZAJÍMAVÉ NABÍDKY :) viz všechny >> VELMI CENNÁ RARITNÍ SADA hledá nového majitele , norská oficiální, velmi cenná sada stříbrných mincí PROOF z roku 1994 \\\"Lillehammer 94\\\". Obsahuje celkem 6x 50kr + 6x100kr PROOF stříbrných mincí s CERTIFIKÁTY! 50 kuželů: stříbro 925, průměr 32 mm a hmotnost 16,85 g; (obsahuje ryzí stříbro 1/2OZ) (sada 6 ks). 100 korun: stříbro 925, průměr 39 mm a hmotnost 33,8 g; (obsahuje ryzí stříbro 1OZ) (sada 6 ks) SKUTEČNÉ INVESTICE!!!!! Udělejte nabídku a zboží je vaše! Stav můžete vidět na fotografiích!
Obrazy, malby 9 500,-
Dostupné 24 hodin denně, 7 dní v tý
Zaručujeme plnou diskrétnost, která zajišťuje pohodlí při objednávání léků, včetně těch nepříjemných. Důvěřovaly nám již tisíce lidí a neustále rostoucí počet vracejících se spotřebitelů nám umožňuje tvrdit, že s námi poskytovanými službami jsme plně spokojeni. Zvláštní pozornost věnujeme doručování do domu. Portál se vyznačuje nízkými náklady na doručení a zboží zasíláme pouze s využitím služeb prověřených kurýrních společností. Díky tomu máme jistotu, že zásilka bude doručena bezpečně, levně a rychle. Naše zásilky odesíláme do 24 hodin. Dbáme na to, aby se výrobky z našeho sortimentu dostaly přímo do rukou zákazníka, a tím šetříme čas i peníze. tomasrandy@centrum.cz
Obrazy, malby 200,-
obraz
nabízím obraz iniciáli K.B.,cenu nabídněte
Obrazy, malby dohodou
Nejvyšší ceny za české obrazy
České a slovenské obrazy predáte najvýhodnejšie na Slovensku, zadarmo oceníme, poradíme a zabezpečíme výhodný a bezpečný predaj Vašich obrazov v našich aukciách zo 100% právnou zárukou. Sme vám k dispozícii pre osobnú, nezáväznú a bezplatnú konzultáciu. v prípade, že ponúkate na predaj väčší súbor predmetov, môžeme vás po predchádzajúcej dohode navštíviť i osobne, na mieste, ktoré si sami určíte. K predbežnému odhadu stačí kvalitná fotografia ponúkaných predmetov zaslaná na našu adresu poštou alebo prostredníctvom internetu.
Obrazy, malby dohodou
Predajte výtvarné diela za najvyšši
Slovenské obrazy predáte najvýhodnejšie na Slovensku, zadarmo oceníme, poradíme a zabezpečíme výhodný a bezpečný predaj Vašich obrazov v našich aukciách zo 100% právnou zárukou. Sme vám k dispozícii pre osobnú, nezáväznú a bezplatnú konzultáciu. v prípade, že ponúkate na predaj väčší súbor predmetov, môžeme vás po predchádzajúcej dohode navštíviť i osobne, na mieste, ktoré si sami určíte. K predbežnému odhadu stačí kvalitná fotografia ponúkaných predmetov zaslaná na našu adresu poštou alebo prostredníctvom internetu.
Obrazy, malby dohodou
Obrazy
Rádi bychom vám nabídli originální obrazy psů, koček a koní, které jsou vytvořeny digitální úpravou fotografií v programu Photoshop. Tyto obrazy jsou tisknuty na kvalitním plátnu a jsou ideální pro dekoraci Vašeho domova nebo kanceláře. Každý obraz je jedinečný, máme široký výběr motivů a rozměrů, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe odpovídá vašim potřebám. Obrazy jsou baleny pečlivě a zajišťujeme bezpečnou dopravu a doručení. Cena za obraz se pohybuje od 890 ,-kč do 1 996,- kč, v závislosti na velikosti a složitosti. Pokud máte zájem o některý z našich obrazů nebo chcete více informací, napište nám zprávu nebo nás kontaktujte telefonicky. Rádi vám poskytneme další podrobnosti a pomůžeme s výběrem obrazu, který Vám bude vyhovovat. Těšíme se na vaši zprávu a přejeme Vám krásný den. Web: https://www.instagram.com/…rf/
Obrazy, malby 890,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: