v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Kufříkový přenosný psací stroj, zachovalý stav, bez poškození, plně funkční. Vyroben ve Švýcarsku firmou Paillard & Co. Zakoupen v roce 1938-9. Preferuji osobní převzetí a hotovostní platbu. Cena jednatelná.

Cena: dohodou

Číslo inzerátu:  497412
Vloženo:  31. 08. 2012
Změněno:  31. 08. 2012
Druh:  nabídka
Kraj:  Hlavní město Praha
Okres:  Praha 4
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Adriana Musilová
Ulice:  U Botiče 1391/5
Město:  Praha 4 - Michle
Kraj:  Hlavní město Praha
Okres:  Praha 4
Telefon:  +420608133888
Další inzeráty od inzerenta >>

Obrázky k inzerátu Psací stroj Hermes Baby

Psací stroj Hermes Baby - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Anny Ondra autogram herečky na rekl
Anny Ondra (Anny Ondráková) autogram starožitná černobílá propagační fotografie pohlednicového formátu jedné z nejpopulárnějších československých prvorepublikových hereček s vlastnoručním podpisem inkoustovým perem. Filmy Důvod k rozvodu, On a jeho sestra, Kantor Ideál). Fotografie byla vydána nakladatelstvím Ross Verlag, německým vydavatelem pohlednic, známým svou produkcí a distribucí vysoce kvalitních pohlednic filmových hvězd v letech 1919 až 1944. Katalogové číslo ateliéru A3781/1. Podpis na fotografii je jasný a zřetelný, fotografie je v excelentním stavu. Na poslední fotografii zleva Karel Lamač, Anny Ondra a Vlasta Burian. Rozměry fotografie jsou 14 x 9 cm.
Ostatní starožitností 3 900,-
R. A. Strejka, autogram z konce 30.
Věta kosinová: https://youtu.be/pEYv4ti9V0I R. A. Strejka, autogram na propagační fotografii z katalogu legendárního fotoateliéru Longhans Praha, největšího fotografického podniku v Čechách, založeným v roce 1880 na adrese Vodičkova 37, Praha. V ateliéru Langhans se za období Rakouska-Uherska a první republiky nechalo fotografovat mnoho významných osobností - herci, spisovatelé, hudebníci, dokonce i prezidenti T. G. Masaryk a Emil Hácha. R. A. Strejka by významný prvorepublikový herec, který působil především ve filmu. Mezi jeho nejznámější filmové role pravděpodobně patří role studentů z filmů režiséra Martina Friče Cesta do hlubin študákovy duše, kde hrál postavu "šejka" studenta Peterky a dále z filmu Škola základ života, kde ztvárnil postavu studenta Antonína Holouse. Vzácná pohlednice má rozměry 14 x 9 cm a je vložena do ochranného plastového obalu.
Ostatní starožitností 3 900,-
Anny Ondra autogram herečky na pohl
Adina Mandlová - starožitná portrétní pohlednice s podpisem jedné z nejpopulárnějších prvorepublikových hereček. Fotografie byla pořízena v roce 1939 v uměleckém ateliéru Willi Ströminger Praha, který se zabýval hlavně fotografováním tehdejších filmových hvězd. Filmy: Kristián, Ducháček to zařídí, U pokladny stál, Důvod k rozvodu, Katakomby a mnoho dalších. Rozměry reklamní fotografie 13,5 x 8,5 cm, excelentní stav, rukopis zřetelný a čitelný. Rozměry 13,5 x 8,5 cm.
Ostatní starožitností 3 900,-
Adina Mandlová autogram - fotografi
Adina Mandlová - starožitná portrétní pohlednice s podpisem jedné z nejpopulárnějších prvorepublikových hereček. Fotografie byla pořízena v roce 1939 v uměleckém ateliéru Willi Ströminger Praha, který se zabýval hlavně fotografováním tehdejších filmových hvězd. Filmy: Kristián, Ducháček to zařídí, U pokladny stál, Důvod k rozvodu, Katakomby a mnoho dalších. Rozměry reklamní fotografie 13,5 x 8,5 cm, excelentní stav, rukopis zřetelný a čitelný. Rozměry 13,5 x 8,5 cm.
Ostatní starožitností 7 900,-
Adina Mandlová autogram, rok 1933,
Nabízím krásnou ateliérovou fotografii s autogramem herečky Adiny Mandlové, sedící na klavírním křídle v ateliéru Vilém Ströminger Praha, Vinohradská ulice č. 17, kde pózovaly snad všechny velké i malé filmové star především českého filmu. Fotoateliér měl vlastní laboratoře, retušárnu i reklamní oddělení. Fotografie pochází z roku 1933, kdy Adina Mandlová natáčela legendární filmovou komedii s Hugem Haasem Život je pes, byl to její druhý film. Fotografie je velmi zachovalá, podpis jasný a zřetelný. Rozměry 13,5 x 8,5 cm.
Ostatní starožitností 8 900,-
Vlasta Burian, starožitné gramodesk
Prodávám jednotlivě, cena za jednu desku je 2900 Kč, při koupi všech třech desek nabízím slevu 20%. Starožitné vzácné šelakové gramofonové desky značky „His Master’s Voice" s unikátními zvukovými nahrávkami Vlasty Buriana z let 1928/1929. Na deskách jsou nahrávky: - SLAVNOSTNÍ ŘEČI I., SLAVNOSTNÍ ŘEČI II (1928); - ITALSKÁ OPERA I., ITALSKÁ OPERA II (1929); - BURIAN CESTUJÍCÍ, BURIAN VE ŠKOLE (1928). Všechny desky byly vydány ještě před příchodem zvukového filmu, kdy lidé měli jedinou možnost, jak Buriana slyšet – z gramofonových desek legendární značky His Master’s Voice, přehrávanými na historických gramofonech na kliku. Desky jsou určené k přehrávání na starožitných gramofonech na kliku nebo pozdějších elektrických gramofonech, vybavených rychlostí 78 ot./min. Ke každé desce zdarma přidám 20 jehel do zvukovek starožitných gramofonů na kliku.
Ostatní starožitností 2 900,-
Glenn Miller Orchestra – tři gramod
Prodávám jednotlivě, cena za jednu desku je 2900 Kč, při koupi všech třech desek nabízím slevu 20%. Glenn Miller and His Orchestra – tři velmi vzácné anglické starožitné šelakové gramodesky z let 1940 - 1941 na legendární značce His Master’s Voice. Bílé nálepky na deskách “Made in England for Radio Corporation of America“ znamenají, že desky byly vylisovány v Anglii a byly určeny pro export do USA. Glenn Miller byl americký kapelník nejznámějšího big bandu swingové éry a zůstává tak jedním z nejslavnějších a nejznámějších jmen éry big bandů let 1935 až 1945. Na deskách jsou tyto skladby: THE BOOGLIE WOOGLIE PIGGY, BOULDER BUFF (1941); FRENESI, MY BLUE HEAVEN (1940); UNDER BLUE CANADIAN SKIES, ADIOS (1941). Gramofonové desky jsou určené k přehrávání na starožitných gramofonech na kliku nebo pozdějších elektrických gramofonech, vybavených rychlostí 78 ot./min. Odkaz na video/audio jedné z písní na deskách - THE BOOGLIE WOOGLIE PIGGY zde: https://www.youtube.com/watch?v=2HH3saYIL6s
Ostatní starožitností 2 900,-
Vlasta Burian autogram, 30. léta, a
Portrétní fotografie Vlasty Buriana s originálním autogramem byla vytvořena v druhé polovině 30. let minulého století ve fotoateliéru Balzar Praha, v domě čp. 761 na Jungmannově náměstí. V tomto ateliéru v centru Prahy se s oblibou nechávaly fotografovat největší hvězdy předválečného filmu. Majitel ateliéru, pan Jaroslav Balzar, se přátelil s mnohými význačnými osobnostmi tehdejší společnosti, mezi nimi byl na prvním místě Vlasta Burian - díky přátelství k němu pan Balzar v dobovém časopise "Ozvěny Vlasty Buriana" tvořil pravidelně titulní stránku z fotomontáží hercových fotografií. Fotografie, která má rozměry 8,5 x 13,5 cm, je v excelentní kondici a v levém spodním rohu je opatřena slepotiskem - reliéfní jednostrannou ražbou loga ateliéru Balzar do papíru. Osobní odběr nebo pošlu v cenném psaní, pojištěném na 25000 Kč.
Ostatní starožitností 18 900,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: